În perioada 20-21 martie, Sibiu a găzduit prima ediție a Forumului pentru Mobilitate Durabilă și Dezvoltarea Metropolei

Prin găzduirea Forumului, care a avut loc la Sibiu, România, în perioada 20-21 martie 2016, ei speră că vor crește gradul de conștientizare și, de asemenea, vor recruta participanți din diverse țări pentru a face parte din inițiativă.

Forumul este un eveniment unic pentru promovarea durabilității în zonele metropolitane și încurajarea colaborării între sectoarele industriale. Printr-o serie de ateliere și evenimente ne propunem să creștem cunoștințele factorilor de decizie, planificatorilor și practicienilor cu privire la mobilitatea durabilă pentru mobilitatea și serviciile cetățenilor. Acesta își propune să stimuleze inovarea în tehnologiile inteligente în dezvoltarea urbană prin abordări interdisciplinare. Acesta va reuni factori de decizie din diferite ministere (Ministerul Dezvoltării Digitale), orașe (Metropolis), universități (CEDU), precum și companii cu expertiză în tehnologii verzi (în calitate de partener).

Obiectivul principal este de a încuraja cooperarea între diferitele părți ale comunității de cercetare prin furnizarea de platforme unde acestea pot împărtăși informații despre noile dezvoltări în tehnologii care ar putea îmbunătăți problemele legate de transport. Forumul oferă o oportunitate de a stabili parteneriate între cercetătorii care lucrează în cadrul acestuia.

Sibiu este un oraș din România și una dintre cele mai populare destinații turistice. Această ediție a Forumului pentru Mobilitate și Dezvoltare Durabilă a fost organizată pentru a aborda problemele de mobilitate durabilă în oraș.

Odată cu vestea că condițiile de trafic în timp real din orașul Sibiu sunt upgrade la 5G, este și timpul să ne gândim la modul în care Sibiul își poate crește propria mobilitate cu tehnologii inteligente.

Este o discuție despre cum putem crea un sistem de mobilitate mai durabil și mai incluziv, combinând digitalizarea cu vehicule nepoluante, conducere autonomă și autobuze electrice. Scopul acestui eveniment este de a discuta modalități prin care putem folosi tehnologia pentru a îmbunătăți mobilitatea și sustenabilitatea orașului nostru.

Rezumatul din această săptămână a atins deja peste 1 milion de vizualizări pe canalul YouTube al furnizorului de servicii audio iKamal al KDAB Pro Audio Company. Breviarul de săptămâna aceasta va fi un episod de continuare de la primul nostru episod în care am intervievat CEO-ul și fondatorul iKamal, Tarek Hamoudi, despre noul său proiect „Free Flow Voice”. Am încercat diverse tehnologii audio noi de ceva timp și a fost interesant de când am auzit.

Ediția Forum a Centrului de Dezvoltare a Metropolisului Sibiu (SIDMC) a avut loc în zilele de 20 și 21 martie. Această ediție sa concentrat pe mobilitatea și dezvoltarea durabilă în regiunea metropolitană.

Forumul a avut loc la Sibiu, România. Acesta a salutat oficialii locali, reprezentanții Uniunii Europene și diverse organizații care reprezintă industria mobilității, precum și locuitorii locali.

Serviciile de mobilitate de ultimă generație devin din ce în ce mai populare în Europa. Este de așteptat ca această tendință să continue în următorii 5 ani, în special în rândul tinerilor, deoarece cea mai mare parte a dezvoltării acestei zone are loc în centrele urbane și zonele orașului. Ca urmare, există o cerere crescută pentru conținut specific clienților generat de scriitorii de conținut pe baza nevoilor clienților sau a regiunilor geografice specifice – cum ar fi orașele sau zonele metropolitane. Pe baza acestor tendințe, devine crucial să se dezvolte instrumente care să-i ajute pe scriitorii de conținut să creeze conținut specific clientului de la zero, care poate fi utilizat pe diferite platforme – de la telefoane mobile la e-reader și tablete – și să îl facă util pentru diferite audiențe, deoarece are o anumită natură de proprietate datorită analizei și inovației conținutului său.

Related Post