Ne pasă de dezvoltarea orașelor din România

Sibiul este o metropola din Romania si este al doilea oras ca populatie din aceasta tara. Este situat pe râul Sibiu, la aproximativ 160 km vest de București. Zona municipiului metropolitan Sibiu, așa cum este definită de Comisia de Dezvoltare a Metropoliei (Comisia pentru Dezvoltare Metropolitană) are o suprafață totală de 4.116 kilometri pătrați.

Este o credință comună că cea mai bogată economie se va baza pe dezvoltarea cu succes a unei industrii. Cu toate acestea, contrariul este valabil pentru România. România își poate atinge potențialul doar atunci când își dezvoltă orașele și infrastructura. Prin urmare, trebuie să investim în infrastructura orașelor noastre și să le facem mai atractive pentru a locui.

Pentru a ne dezvolta orașele, trebuie să investim în ele, astfel încât oamenii să se simtă confortabil și în siguranță în orice moment. Prin urmare, este esențial să creăm rețele rutiere sigure, cum ar fi autostrăzi sau sisteme de transport public – fie că vor fi piste de biciclete sau rute dedicate autobuzelor – pentru ca oamenii să poată ajunge mai ușor la serviciu sau la școală atunci când trebuie să facă acest lucru.

Mai mult, combaterea criminalității nu ar trebui să fie doar o chestiune de resurse ale poliției, ci și o problemă în care este necesară participarea cetățenilor, deoarece cetățenii sunt implicați cu autoritățile locale în propriile campanii de conștientizare și prin participarea cu ideile lor ca parte a eforturilor lor de a construi un oraș mai sigur. poate face acest lucru să se întâmple mai devreme decât mai târziu.

Acesta este primul forum deschis de pe Sibiu, iar acesta este un loc cu totul special. Este un amestec unic de moștenire culturală și istorică, monumente naturale și construite, precum și o comunitate multiculturală înfloritoare. Orașul și-a păstrat caracterul original de când a fost construit în 1976. În timp ce multe alte orașe trec prin schimbări în cadrul lor urban, Sibiul rămâne fidel identității sale.

Ediția Forum de la Sibiu a fost lansată în 2011, în speranța de a consolida poziția metropolei printr-un eveniment care să reunească oameni din medii diferite și să participe la procesul de dezvoltare în general.

Prin găzduirea de seminarii sau evenimente internaționale pe diverse aspecte ale dezvoltării Sibiului, Forum își propune să întărească opinia publică față de un domeniu care a primit atenție internațională datorită istoriei și frumuseții sale fascinante.

Ediția Forum este prezentă de zeci de ani, dar a cunoscut o mare dezvoltare în ultimul deceniu. De altfel, ediția Forum este una dintre cele mai dinamice metropole din România. Acest oraș este cunoscut în întreaga lume ca un punct fierbinte și este cu adevărat atractiv pentru afaceri.

Acest document este un ghid aprofundat al dezvoltării metropolei unui oraș (cunoscut și ca „zonă metropolitană” sau „centru regional”), incluzând fundal, istorie și geografie. Scopul acestei lucrări este de a descrie starea actuală și dezvoltarea viitoare a metropolei (adică a orașului) pe baza documentelor de urbanism existente și ținând cont de contextul locului său în România, adică de localizarea sa geografică, importanța economică etc. Obiectivul principal este de a oferi informații urbaniştilor și designerilor urbani care au nevoie de astfel de informații pentru propria lor lucrare/proiect, precum și pentru cei interesați să le studieze/revizuiască.

Acesta este un loc unde se va dezvolta orașul Sibiu. În 2015 a fost lansată o ediție forum care îmbină orașul vechi cu o arhitectură modernă și spații publice.

Related Post